150 dagen

"Vandaag aan de slag voor het Zaanstad voor morgen". Onder deze titel hebben wij in ons coalitieakkoord aangegeven waar wij als college de komende 4 jaar mee aan de slag gaan. Onze missie is het werken aan een welvarende, veilige en duurzame stad, waarin iedere Zaankanter prettig en gezond woont, werkt en recreĆ«ert. Wij willen ons aan u voorstellen en u beter leren kennen. Graag delen we de inhoud van onze plannen met u en willen weten wat u hiervan vindt. Zodat we een gezamenlijke start kunnen maken en samen kunnen optrekken in de uitvoering.  

De stad is aan het veranderen. Onze stad zal groeien van ruim 155.000 naar 200.000 inwoners. Dat betekent nogal wat. Er moeten keuzes gemaakt worden die invloed hebben op uw leefomgeving. Hoe geven we binnen de groeiende stad vorm aan de energietransitie, aan zorg, woningbouw of toerisme? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen? En hoe gaan wij ervoor zorgen dat de leefbaarheid optimaal blijft? 

Wij vinden het belangrijk dat we bij deze ontwikkeling en de keuzen die wij hierin maken samen optrekken; dat u uw stem niet alleen in het stemhokje laat horen, maar tijdens onze gehele bestuursperiode. 


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl